Cégismertető

A vállalkozás bemutatása

Pletser Sándor villanyszerelő vagyok. 30 éves villanyszerelési tapasztalattal rendelkezem, 1993-tól dolgozok a magán villamosiparban. A munkákat először egyéni vállalkozóként végeztem, majd 2010-től Bt. formájában. A családi vállalkozásunkban a létszám jelenleg 5-6 fő villanyszerelő, ez igény szerint bővíthető.

A kezdeti családi házas szerelések után egyre többször kapunk megbízást üzemcsarnokok, ipari létesítmények szerelésére is. Annak ellenére, hogy vidéki vállalkozásként működünk (szolgáltatási területünk Fejér megye, illetve Budapest és vonzáskörzete), az ország több pontján és a fővárosban is folyamatosan van feladatunk. Két autóval rendelkezünk, melyeken rugalmasan tudjuk a munkákat bonyolítani.

Családi házaknál a mai kor igényeinek megfelelően vállaljuk kaputelefon, riasztó és házimozi alapszerelését, úszómedence elektromos szerelését, központi porszívó, elektromosan fűtött garázsbejárók, járdák kialakításának villanyszerelési munkáit is, az anyagbeszerzéstől és a tervezéstől a kivitelezésig, az üzembe helyezésig és a karbantartásig, új szereléseket és felújításokat egyaránt.

Regisztrált villanyszerelői igazolvánnyal rendelkezünk, melyekkel el tudjuk intézni mérőhelyek kiépítését, dokumentálását, átadását is az áramszolgáltató felé (ÉDÁSZ, ÉMÁSZ, DÉMÁSZ, ELMŰ, EON).
Megbízható vállalkozás vagyunk, köztartozásunk nincs.

Valljuk, hogy ha a villanyszerelési munkák megfelelő minőségben vannak megtervezve és kivitelezve, akkor nagyobb biztonságban érezhetjük magunkat és a későbbi kiadások mértéke csökkenhet.

Ne habozzon, keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, a Kapcsolat >>> menüpontra kattintva megteheti. Ajánlatkéréshez kattintson az Ajánlatkérés >>> menüre.

Tekintse meg a referenciáinkat itt, kattintson:
http://www.gondosvillanyszerelo.hu/rolunk/referenciak-ugyfel-velemenyek/

Pletser Sándor
Ple-vill Bt. 2451 Ercsi, Liszt Ferenc u. 16.
info-kukac-gondosvillanyszerelo-pont-hu
Telefon / fax: 25/490-425
Mobiltelefon: 20/944-9320 (hívható hétfőtől vasárnapig, 7:00 és 21:00 között)
Adószám: 21933008-2-07

Békés, meghitt, biztonságos, világos otthont kívánunk:

Pletser Sándor, a Gondos villanyszerelő weboldal tulajdonosa és a csapata

Kiegészítő tájékoztatás: ha a munka rövid időt vesz igénybe és kisértékű (pl. egy elromlott konnektor javítás, csillár beállítás, stb.), és Ercsi vonzáskörzetén kívül esik, például Budapesten elvégzendő, akkor a kiszállási és egyéb járulékos költségek optimalizálása érdekében egy-két hetes határidővel, több munkát összegyűjtve tudjuk vállalni. Illetve ilyenkor érdemes megfontolni, hogy az ár-érték arány a járulékos költségek miatt nem lesz olyan kedvező. Köszönjük a megértését.