Mi így szerelünk

Előzetes egyeztetés után, a szerelési munkák megkezdése előtt a helyszínen felmérjük az Ön igényeit, a használandó berendezéseket, a teljesítményeket, a lehetőségeket és a helyszín állapotát. Az így kapott információk feldolgozása után lehetséges megtervezni a hálózati elosztást és elvégezni a munkákat.
Kényelmes, stabil és biztonságos villanyszerelésre törekszünk. Kiemelten kezeljük a személy- és vagyonvédelmet és az áramkörök egyenletes és ésszerű elosztását.

Az épületek villanyszerelési munkái két ütemben készülnek el:

  • Az első fázisban, amikor a válaszfalak felépülnek, meghatározzuk a fogyasztási pontokat, kimarjuk a védőcsövek, dobozok helyét. Ezt követően behelyezzük a csöveket és a dobozokat a horonyba, és gipszszelel rögzítjük. Az első fázis legvégén van a vezetékek behúzása és a dobozok lekötése.
  • A második fázisban, miután megtörtént a burkolás és a festés, elvégezzük a szerelvényezést, elhelyezzük és bekötjük a kapcsolókat, dugaszolóaljzatokat, lámpatesteket és az egyéb fogyasztókat.

Ne habozzon, keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, a Kapcsolat >>> menüpontra kattintva megteheti. Ajánlatkéréshez kattintson az Ajánlatkérés >>> menüre.

Tekintse meg a referenciáinkat itt, kattintson:
http://www.gondosvillanyszerelo.hu/rolunk/referenciak-ugyfel-velemenyek/

Békés, meghitt, biztonságos, világos otthont kívánunk:

Pletser Sándor, a Gondos villanyszerelő weboldal tulajdonosa és a csapata

Kiegészítő tájékoztatás: ha a munka rövid időt vesz igénybe és kisértékű (pl. egy elromlott konnektor javítás, csillár beállítás, stb.), és Ercsi vonzáskörzetén kívül esik, például Budapesten elvégzendő, akkor a kiszállási és egyéb járulékos költségek optimalizálása érdekében egy-két hetes határidővel, több munkát összegyűjtve tudjuk vállalni. Illetve ilyenkor érdemes megfontolni, hogy az ár-érték arány a járulékos költségek miatt nem lesz olyan kedvező. Köszönjük a megértését.