Garázsbejáró fűtőkábel bekötése

Kedves garázsbejáró fűtőkábel bekötése iránt érdeklődő Olvasó,

Ha tanácstalan, és megbízható villanyszerelő szakembert keres az alábbi helyzet miatt:

  • gondot okoz Önnek, ha leesik a hó, és ekkor csúszóssá válik a lejtős garázsbejárata
  • nincs ideje vagy energiája ellapátolni, eltakarítani a havat és a jeget
  • esetleg volt, akit már baleset is ért itt a csúszósság miatt, tart az újabb balesetektől

Van megoldás! Szereltessen elektromos fűtőszálakat a járda vagy a garázsbejáró alapzatába, és örökre letudhatja ezt a problémát! A hó és a jég nem fog többé fejfájást okozni Önnek (legalábbis a saját portáján nem)!

És ne keressen tovább, ne fájdítsa tovább a fejét! Bízza villanyszerelő szakemberre! Megtalálta a megfelelő csapatot. Mi megoldjuk ezt Önnek! Csak egy ajánlatkérés vagy egy hívás, és elvégezzük a garázsbejáró, járda elektromos fagytalanítását elektromos fűtőkábelek beépítésével!

Garázsbejáró fűtőkábel bekötése szerelést vállalunk, alapvetően Ercsi vonzáskörzetén belül, Fejér és Pest megyékben, de megfelelő nagyságrend esetén országos szinten.

Tekintse meg a referenciáinkat itt, kattintson:
http://www.gondosvillanyszerelo.hu/rolunk/referenciak-ugyfel-velemenyek/

Garázsbejáró fűtőkábel bekötése kiváló minőségben, garanciával tőlünk!

Ne habozzon, keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, a Kapcsolat >>> menüpontra kattintva megteheti. Ajánlatkéréshez kattintson az Ajánlatkérés >>> menüre.

Kiegészítő tájékoztatás: ha a munka rövid időt vesz igénybe és kisértékű (pl. egy elromlott konnektor javítás, csillár beállítás, stb.), és Ercsi vonzáskörzetén kívül esik, például Budapesten elvégzendő, akkor a kiszállási és egyéb járulékos költségek optimalizálása érdekében egy-két hetes határidővel, több munkát összegyűjtve tudjuk vállalni. Illetve ilyenkor érdemes megfontolni, hogy az ár-érték arány a járulékos költségek miatt nem lesz olyan kedvező. Köszönjük a megértését.

Biztonságos, barátságos, télen is csúszásmentes otthont kívánunk:

Pletser Sándor, a Gondos villanyszerelő weboldal tulajdonosa és a csapata