Házimozi rendszer szerelése

Kedves házimozi rendszer szerelése iránt érdeklődő Olvasó,

Ha tanácstalan, és megbízható villanyszerelő szakembert keres az alábbi helyzet miatt:

  • vásárolt egy komoly házimozi berendezést, de nem boldogul a beüzemelésével
  • fejfájást okoz Önnek, hogy olyan érzése van, mintha kínaiul lenne a házimozi felhasználói kézikönyve

… akkor ne keressen tovább, ne fájdítsa tovább a fejét! Bízza szakemberre! Megtalálta a megfelelő csapatot. Mi megoldjuk ezt Önnek! Csak egy ajánlatkérés vagy egy hívás, és elvégezzük a házimozi alapszerelését!

Házimozi rendszer szerelése munkákat vállalunk, alapvetően Ercsi vonzáskörzetén belül, Fejér és Pest megyékben, de megfelelő nagyságrend esetén országos szinten.

Tekintse meg a referenciáinkat itt, kattintson:
http://www.gondosvillanyszerelo.hu/rolunk/referenciak-ugyfel-velemenyek/

Házimozi rendszer szerelése kiváló minőségben, garanciával tőlünk!

Ne habozzon, keressen minket, forduljon hozzánk bizalommal! Vegye fel velünk a kapcsolatot, a Kapcsolat >>> menüpontra kattintva megteheti. Ajánlatkéréshez kattintson az Ajánlatkérés >>> menüre.

Kiegészítő tájékoztatás: ha a munka rövid időt vesz igénybe és kisértékű (pl. egy elromlott konnektor javítás, csillár beállítás, stb.), és Ercsi vonzáskörzetén kívül esik, például Budapesten elvégzendő, akkor a kiszállási és egyéb járulékos költségek optimalizálása érdekében egy-két hetes határidővel, több munkát összegyűjtve tudjuk vállalni. Illetve ilyenkor érdemes megfontolni, hogy az ár-érték arány a járulékos költségek miatt nem lesz olyan kedvező. Köszönjük a megértését.

Biztonságos, barátságos, szórakoztató otthont kívánunk:

Pletser Sándor, a Gondos villanyszerelő weboldal tulajdonosa és a csapata